T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
YOZGAT / AKDAĞMADENİ - Sazlıdere Ortaokulu

Sazlıdere Ortaokulu

Telefon
0354 332 13 22
Belgegeçer
0
WEB
https://sazlidereoo.meb.k12.tr
Adres
SAZLIDERE KÖYÜ SAZLIDERE KÜME EVLERİ SAZLIDERE KÖY OKULU BLOK NO 28 AKDAĞMADENİ / YOZGAT
Vizyon
VİZYONUMUZ: Sazlıdere Ortaokulu Okulu olarak: Dünü bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede, bölgede ve ülkede “Model Okul” olmaktır. Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmaktır. Teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
MİSYONUMUZ: Sazlıdere Ortaokulu olarak: Biz; bütün öğrencilerimizin Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, milli ve manevi değerlere sahip kendine güvenen, kendini tanıyan ve ifade edebilen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında “başarma azmi ve geleceği şekillendirme sorumluluğu” ile mükemmele ulaşmak için çalışarak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
Başarılar
Okulumuzda 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında mezun olan 27 öğrencimizden 1 tanesi TEOG sınavlarında üstün bir başarı yakalayarak İlçe birincisi olarak Yozgat Erdoğan Akdağ Fen Lisesine 1 öğrencimizde Akdağmadeni Kazım Karabekir Fen Lisesine yerleşmiştir. 12 öğrencimiz Anadolu liselerine kalan 11 öğrencimizde çeşitli liselere yerleşmişlerdir.
Öğretmen :8
Öğrenci :69
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :4166
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08:50-15:00
Isınma
KALORİFERLİ
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
iNGİLİZCE
Ulaşım
Okulumuz Sivas-Yozgat-Ankara yolu üzerinde olup her gün ilçeden Yozgat´a giden servis minİbüsleriyle çok kolay bir şekilde sağlanmaktadır. Ayrıca Sivas üzerinden Ankara-İstanbul-İzmir-Bursa istikametine giden şehirler arası otobüsler köyümüzden geçmektedir.Okulumuz öğretmenleri Akdağmadeni ilçesinden servisle okula gidiş geliş yapmaktadırlar.Köyün ilçeye uzaklığı 20 KM´dir.
Servis Bilgisi
Var
Yerleşim Yeri
Köy
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine Uzaklığı:Köyümüzün Yozgat il merkeze uzaklığı 80 KM,Akdağmadeni İlçe Merkezine Uzaklığı:20 KM´dir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
TANAP Proejsi. English Festival in Sazlıdere Primary and Secondary School
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
English Festival in Sazlıdere Primary and Secondary School
Yazdır