YOZGAT / AKDAĞMADENİ - Sazlıdere Ortaokulu

‘’LEARNING WITH GAMES IS FUN ‘’ isimli e Twinning projemizin sonuna geldik . Öğrencilerimize katılım belgelerini verdik.

Oyunun çocuğu gerçek hayata hazırlayan bir araç olduğu fikrinden hareketle Ocak ayında yola çıktığımız projemizin sonuna geldik. Projemizde Portekiz, Litvanya, Romanya, Bulgaristan, Ürdün ve Gürcistan ülkeleri de yer aldı. Projemiz ilkokul 3.sınıf öğrencileri ile yürütüldü.

Projemizin sonunda öğrenciler;

1.STEM çalışmaları sayesinde akranları ile işbirliği içinde çalışmayı öğrendi.

2.Bireysel ve takım halinde hareket etme becerisi kazandı.

3.Farklı şehir ve ülkelerden arkadaşlarla tanışarak sosyalleşme ve kendini yabancı dilde ifade etme becerileri kazandı.

4.Web 2.0 araçları ile tanıştı ve öğrenmeyi eğlenceli hale getirdi.

Projeyi yürüten okulumuz İngilizce Öğretmeni Kübra ŞAHİN’e teşekkür ederiz. Proje sonunda katılım belgelerimiz öğrencilerimize Okul Müdürümüz sn.Mutlu BATMAZ tarafından verildi.

27-06-2023

27-06-202327-06-2023